Добре дошли в нашето Пътешествие с мисия


Добре дошли в нашето #ПътешествиеСМисия – инициатива на националната информационна кампания „Вземи краката си в ръце активно“, която цели повишаване на информираността сред обществото за превенция на хроничната венозна болест. #ПътешествиеСМисия има за цел да мотивира всички нас да прекарваме повече време сред природата, опознавайки красивите места в България. Затова през летните месеци – юни и юли – сме ви подготвили интересни маршрути от цялата страна. Всеки понеделник от тези 2 месеца ще публикуваме по един интересен маршрут, който ви каним да извървим заедно:

» 8 седмици

» 8 интересни маршрута

1 крайна цел – 10 000 000 крачки, извървяни в името на повишаване  информираността на обществото за причините, начините за превенция и нуждата от ранна диагностика при хроничната венозна болест!

Станете част от нашия #ОтборСМисия, като под всяка публикация споделите снимки от вашето Пътешествие и скрийншот на използван от вас крачкомер (приложение на мобилен телефон, гривна/часовник – крачкомер), който показва броя извървени стъпки от дадения маршрут или от маршрут по ваш избор.

На сайта venite.bg можете да откриете повече информация по всеки въпрос, свързан с разширените вени, както и полезни съвети за активна грижа за краката. Там ще намерите и актуална информация за изминатите до момента крачки.

Нека заедно извървим това #ПътешествиеСМисия с енергия и отдаденост! Станете част от нашия #ОтборСМисия!